Nu börjas det igen!

Jennie - gravid, och med vår dotter Disa

Efter ungefär nio månaders uppehåll med Gudomlig Njutning så är vi nu på banan igen. Jennie blev gravid i januari 2013, och efter sista kursen i maj 2013, samt vår Kärleksretreat i juni 2013, så har Jennie tagit ledigt från allt kursande för att ägna sig åt graviditet och barnafödande. I oktober förra året föddes vår starkt efterlängtade och innerligt önskade lilla Disa, något som verkligen bringat mycket glädje och kärlek till vår familj.

Planen har varit att återuppta parkurserna så fort Disa är så pass stor att hon kan vara utan oss i flera timmar, och nu verkar det som att hon trivs alldeles förträffligt med sin mormor, vilket gör att vi nu kan genomföra vår plan. Det känns roligt och spännande – inte minst eftersom det verkar finnas ett rejält uppdämt intresse för våra kurser. Vi har fullbokat på både kursen i februari och mars. Det finns fortfarande platser kvar i april och maj, men kanske behöver vi sätta in en extra kurs i sommar också.

Om vi håller en Gudomlig Njutning i sommar så blir det också ett lite extra kul jubileum, eftersom den allra första gången vi höll denna kurs var på sommaren 2004 – vilket då gör att en sommarkurs blir den perfekta 10-årsjubileumskursen. I februari blir det också 60:e gången vi håller denna specifika kurs, vilket jag tycker är lite imponerande bara det.

Gudomlig Njutning är vår mest färdiga kurs, skulle man kunna säga. Den har vi haft så många gånger, med så många deltagare, att vi har hunnit finslipa den rejält med åren. Men alldeles färdigt blir ju ingenting – vi ändrar och småfixar allteftersom, inte minst med tanke på att vi själva ständigt utvecklas och lär oss mer, om oss själva, om sex, om kärlek och allt det vi fyller våra kurser med.

Så – nu är vi taggade! Det känns enormt roligt, spännande och inspirerande att komma igång med parkurserna igen. Vi hoppas förstås också att om du aldrig har varit på en av våra parkurser, så tar du chansen snart. Ta med dig din partner, och upplev något helt nytt och revolutionerande för ditt kärleksliv!

Illustrerade samlagsställningar

Om du vill veta mer om våra andra kurser, så kan du läsa om dem på Cirkus Eros.

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s