10-årsjubileum för Gudomlig Njutning!

Parkurs med Calle & Jennie

Sommaren 2004 höll vi vår första parkurs. Vi hade förstås ingen aning om vilka slags kursdeltagare vi skulle få, men trodde väl att det skulle bli mest ”alternativmänniskor”, vad det nu är för något. Så blev det inte. Det kom Svensson, Andersson, Karlsson och Lindberg. Typ. Ett tvärsnitt av vad vi skulle kalla normala, vanliga svenskar. Och så ett norskt par. Intressant nog har denna sammansättning i stort sett fortsatt. Vi har i skrivande stund haft snart 700 deltagare på Gudomlig Njutning, och det är en hyfsad andel just norska par.

Många har frågat oss genom åren vilka sorters människor som går våra kurser, och då har vi verkligen kunnat säga att det är helt vanliga människor från alla hörn i samhället. För så är det. Det man möjligen skulle kunna se som en tendens, är att det har varit en större andel entrepenörssjälar, egna företagare, chefer, frilansare. Folk som är vana att ta ansvar och ändra på sådant de tycker har en utvecklingspotential. Vi har även sett en tydlig andel personer inom vården – läkare, sjuksköterskor, psykologer m.m. Också människor som är vana att tänka att man kan fixa det som är fel.

Men framför allt handlar det om människor som vill mer, som vill utvecklas på alla områden i livet – även det som har med sex, kärlek och relationer att göra. En av de vanligaste kommentarerna vi får är varianter av ”jag trodde att det var en sexkurs, men det var ju personlig utveckling”. En kvinna som arbetat med ledarskapsutveckling i 20 år ansåg att Gudomlig Njutning var den bästa ledarskapskurs hon någonsin gått. Man ser det man behöver se, och man lär sig det man behöver lära sig.

Vi är både stolta och tacksamma för att vi har kommit så här långt. När vi började för snart tio år sedan hade vi aldrig anat att vi tio år senare har hållit över 200 kurser, att vi är ledande i Sverige på området, att vi har fått en hel mängd kollegor, och att vi också har varit med om att utbilda våra kollegor – nästa generation sexualupplysare.

Denna vår har vi fått fler anmälningar till parkurserna än någonsin, och varenda en av grundkurserna Gudomlig Njutning har blivit fullbokad. Det är förstås alldeles fantastiskt, och därför har vi bestämt att vi ska ha en till kurs i sommar – som då faktiskt blir vår jubileumskurs. Ni som anmäler er till den kan räkna med lite extra överraskningar. En ”goodie bag”, självklart, välkomstdrink med champagne, och förmodligen lite annat skoj också. Inte för att det behövs, men för att vi gärna vill fira att vi har varit så ihärdiga.

Fira 10-årsjubileum med oss! Oavsett om du aldrig har gått kurs med oss förr (då är det verkligen på tiden), eller om du har varit med förr, men vill ha nytt bränsle till er kärlekseld, så är sommarens jubileum förstås en alldeles särskild begivenhet. Vårens kurser är fullbokade (bara plats kvar för ett enda par, i maj), så vill ni inte vänta till i höst, då vi dessutom kanske höjer priset en smula, så är det julikursen som gäller.
Ni kan anmäla er på denna sida. Välkomna!

Linje

Mediarespons:

Ylva Maria Thompson gjorde en intervju med oss alldeles innan vi skulle börja hålla vår första kurs – alltså nästan exakt tio år sedan.
Gudomliga Njutare – intervju med Calle och Jennie, av Ylva Maria Thompson.

Expressen slog till med ett helt mittuppslag, en notis på förstasidan samt hela löpet över hela landet, 3 augusti 2008. Det gav oss förstås en hel del uppmärksamhet, och en viss ökning i anmälningsfrekvensen.
Gå på sexkurs – få ett hetare sexliv

Det har blivit vansinnigt mycket media genom åren, så detta här ovan är bara ett par exempel. Vi har flera gånger varit med i den norska erotiska tidskriften Cupido, svenska tidningar och tidskrifter som Expressen, Aftonbladet, DN, Amelia, Leva – och fler därtill. Vi har varit med i fransk TV, tysk TV, norsk TV (NRK – Trekant) och svensk TV – som t.ex. Fråga Olle-dokumentären, Z-TV, Halal-TV, Expressen TV, TV8, TV4 – och lite till.

Det blir förstås mer framöver – radio, TV och annan media. Intresset för vårt arbete tycks aldrig sluta, och det är vi förstås oerhört glada för. Vi har inte behövt lägga många kronor på annonsering genom åren…

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s