Mer om oss i media…

Om oss i Expressen 140604

2014 har börjat fantastiskt, och verkar fortsätta i samma spår. Efter ett drygt halvårs paus för parkurserna, eftersom Jennie varit gravid, så kom vi igång i februari med Gudomlig Njutning igen – och varenda kurs sedan dess har blivit fullbokad. Fyra kurser under våren, och nu har även vår jubileumskurs under sommaren blivit fullbokad. Och som det inte var nog har fyra par redan bokat sig på kurserna i oktober och november.

Vi har alltid fått positiv media, men sådant kan man aldrig få för mycket av. Redaktionell text är bästa reklamen, och är det dessutom redaktionell text med intervjuer av tidigare kursdeltagare, som verkligen gillade vår kurs och rekommenderar den till andra, så är det förstås ännu bättre än bäst. Lägger man dessutom därtill ytterligare en kompletterande artikel med intervju av oss, så blir effekten förstås ännu större.

I Expressen den 4 juni (nätupplagan) kom det två artiklar, just på det sättet. I den del av Expressen som handlar om hälsa, och specifikt då sex och relationer, kan man nu läsa en intervju med ett par som deltagit på Gudomlig Njutning (”Sexkursen gav deras relation en nytändning”), och så en intervju med oss (”Jennie och Kalle håller erotikkurser”). Inte så dumt.

Linje

Tips på sköna kärleksövningar, från intervju med oss:

Jennies och Calles övningar som ni kan göra hemma:

• Den ena partnern sitter i den andres knä, med ansiktena vända mot varandra, med eller utan kläder. Andas växelvis nära varandras munnar, så att ni turas om att andas in och ut i den andras mun.

• Sluta ge varandra kritiserande kommentarer och lyft i stället varandra genom att ge komplimanger, och svara bejakande på dem. Den ena säger till exempel ”Du har ett vackert leende”, och den andra svarar ”Jag har ett vackert leende”.

• Ha ögonkontakt och ta i varandra när ni pratar, särskilt om ni pratar om något jobbigt. Beröring sänker stressnivån och behovet att försvara sig.

Linje

Utdrag ur intervjun med Kristina och Peder, som varit på kurs med oss:

På vilket sätt har ert sexliv förändrats efter kursen?

– Direkt efteråt var vi som höga och liksom exploderade i känslan vi hade med oss, minns Peder. Vi var som nyförälskade igen. Allt jag börjat ta för givet hade väckts upp och jag påmindes om vilka egenskaper jag en gång föll för hos Kristina.

Kristina håller med om att övningen blev en nytändning.

– Vi gick som på moln och var jättekära och kåta i flera dagar. Kursen tog vårt sexliv till en helt annan nivå. Du sa till och med att du varit lurad tidigare, ”som hållit på med det där andra sexet hela livet”, säger hon till Peder.

– Ja, vi drar ut på orgasmerna mycket mer nu. Och det är lika skönt att ge dig njutning som att få njutning.

– Orgasmerna är inte längre kvittot på bra sex. Jag måste inte njuta lika mycket som Peder varje gång, och tvärtom. Och vi hånglar fortfarande varje dag, säger Kristina och glittrar med ögonen mot Peder.

Den övriga relationen har också förändrats efter kursen. De vågar uttrycka sina behov mer och respekterar varandra bättre. De ger varandra mer komplimanger och är mycket mindre irriterade på varandra nu.

– När vi inte tar i varandra märks det direkt. Då är någon av oss sur och då pratar vi om det, säger Kristina.

– Det är nog vanligt att par inte vågar prata om sex och lust, speciellt om sexlivet inte är så bra, tror Peder. En kurs kan säkert rädda många relationer. Det värsta som kan hända är att man känner ”det här var inget för oss”.

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s