Media

Tidens Kvinder

Vi har fått mycket uppmärksamhet i media genom åren, och här har jag länkat in ett urval av artiklar, TV-inslag och annan media vi har deltagit i.

Vill du se mer om oss i media, även det som inte rör just denna kurs Gudomlig Njutning specifikt, besök mediasidan på Cirkus Eros »

Linje

Tara september 2018
September 2018 – Tara Kropp & Själ
I ett specialnummer av Tara blev Jennie intervjuad om njutning, sensualism, kroppsligt självförtroende, sex och ökat välbefinnande.

linje

Sex med Smail
Juli 2018 – Sex med Smail
I webb-TV-programmet Sex med Smail, på Viafree, berättar och guidar Calle i ett litet hemma-hos-reportage om Kama Sutra. Väldigt kort, med både prat och övningar, och sen nerklippt ännu kortare, som det ska vara i tuggummi-TV.
Men roligast var nog ändå komikern Nisse Hallbergs kommentar om mig i studion:

”Han hade ett jävla lugn. Alltså, jag har aldrig sett en så kamasutrig aura som på den gubben. Det kändes som att han är för knulla, som Edward Blom är för smör – han kunde det där.”
Du kan se detta avsnitt av Sex med Smail på nätet! »

linje

Legatus Mensae
Juli 2018 – Legatus Mensae
Föreningen Mensa har en medlemstidning som heter Legatus Mensae, och de brukar ha temanummer. Sommarnumrets tema var relationer, och till den skrev Calle en artikel om Nio sätt att älska, vår egen förklaringsmodell för olika sätt att uttrycka och ta emot kärlek – även med våra bilder. Det blev en mycket koncentrerad text, men mycket uppskattad!

Tyvärr har Legatus Mensae ingen nätupplaga, så jag kan inte länka till artikeln. Dock har jag utvecklat artikeln till en mer omfattande och djupgående text, som du kan hitta här på kurshemsidan, under namnet Nio sätt att Älska ››

linje

Debatt i Almedalen
Juli 2018 – Syre
Jag blev återigen inbjuden till debatt i Almedalen, anordnad av tidningen Syre, en nyhetstidning med frihetligt grön inriktning. Syre har varit väldigt ambitiösa de senaste åren, och har haft en gård i Visby som de har fyllt med aktiviteter, debatter, matservering (veganskt, förstås), och 2017 blev jag inbjuden till debatt i ämnet kroppslig autonomi – ”Har vi rätt att bestämma över våra egna kroppar?” – något som ledde till att jag även fick skriva en artikel i ämnet. I år blev jag inbjuden att debattera samma ämne en gång till, med nya meddebattörer denna gång. Debatten spelades in, så det går att se den på nätet.
Här kan du se debatten på Syre teve »

linje

Syre - julnumret 2017December 2017 – Syre
En filosofisk djupdykning i ämnet kroppslig autonomi. Några månader efter ha deltagit i en paneldiskussion i Almedalen 2017, i just detta ämne, ville tidskriften Syre också ha en artikel i ämnet. Den handlar inte direkt om sex, men indirekt, eftersom det handlar om ägandet av den egna kroppen.
Du kan läsa min artikel i Syre »
Men den finns även på vår hemsida Cirkus Eros:
Kroppslig autonomi – vem äger dig? »

linje

PassionskodenSeptember 2016 – Passionskoden
Inför sin senaste bok Passionskoden har journalisten Eva Sanner intervjuat ett antal personer som bidragit med kunskap och erfarenhet, däribland Jennie.

Denna bok handlar inte bara om att behålla glöden i en intim relation med din partner, men lika mycket om att leva det liv du vill leva och bli den du egentligen är – att faktiskt hitta sin passion.

Med detta tema passar det förstås väldigt bra att konsultera Jennie Rehbinder!

linje

VF om Sexsibilityfestivalen 2015Juni 2015 – Värmlands Folkblad
VF tyckte också att Sexsibilityfestivalen på Ängsbacka kursgård var spännande. Så det blev en artikel där också.

I denna artikel blir Jennie samt ett par andra aktiva på festivalen, däribland festivalgeneralen Lorenzo Stiernqvist, intervjuade om festivalen som helhet, om sexualitet, nakenhet m.m.

Läs artikeln i VF »

linje

Jennie i GT juni 2015Juni 2015 – GT
GT och flera andra tidningar, radiokanaler m.m. tyckte att det där med Sexsibilityfestivalen på Ängsbacka kursgård, det var ju väldigt spännande. Så det blev en hel del media runt det.
I denna artikel i GT blir Jennie intervjuad om sin workshop ”Love your Pussy”, som vänder sig till kvinnor.

Läs artikeln i GT » 

linje

September 2014 – Ekstrabladet
En lååååång artikel av Sara Skaarup, om oss och våra kurser i en dansk tidning. Samma artikel har också publicerats i danska Tidens Kvinder. Bra reklam!Ekstrabladet 2014

Läs artikeln i Ekstrabladet »
Artikeln finns även på Cirkus Eros:
Svensk ægtepar lever af at dyrke sex »

linje

Expressen Hälsoliv 2014Juni 2014 – Expressen Hälsoliv
En av två artiklar som kom ut samtidigt; en med en intervju av ett par som har deltagit på vår grundkurs för par – Gudomlig Njutning – och en med en intervju av oss.

Detta är intervjun med oss.
Läs artikeln i Expressen:
Jennie och Kalle håller erotikkurser »

linje

Expressen Hälsoliv 2014Juni 2014 – Expressen Hälsoliv
En av två artiklar som kom ut samtidigt; en med en intervju av ett par som har deltagit på vår grundkurs för par – Gudomlig Njutning – och en med en intervju av oss.

Detta är intervjun med kursparet.
Läs artikeln i Expressen:
Sexkursen gav deras relation en nytändning »

linje

Tidens KvinderJanuari 2014 – Tidens Kvinder
Den danska journalisten Sara Skaarup har skrivit en hel del om sex, kärlek och relationer, och i minst två av hennes artiklar har jag och Jennie figurerat.

I tidskriften Tidens Kvinder (en sorts mer sofistikerad tidskrift som helt saknas i Sverige, trots att det har gjorts försök) publicerade Sara en lång artikel om oss och våra kurser, och det blev väldigt trevligt och vackert. Vi finns nu representerade i såväl Norge som Danmark, och har även hållit kurser där.

Tidens Kvinder

linje

Juli 2013 – P4 Förmiddag Gävleborg
Ett lättsamt radioprogram med namnet radioprogrammet Blommor och Bin, på P4 Gävleborg, i vilket Calle blev intervjuad om olika aspekter av BDSM.

linje

November 2012 – TV3
Tisdagen den 20 november 2012 var Calle med i åttonde avsnittet av TV-serien ”69 saker du vill veta om sex” på TV3. Calle lär programledaren/huvudpersonen lite olika övningar med andning, kontakt, bäckenbottenrullningar m.m., för att få starkare och bättre orgasmer, mer närvaro och mer njutning. Det var roligt, och det blev ett rätt bra program som helhet, tycker jag!

69 saker du vill veta om sexlinje

November 2012 – TV3
Måndagen den 19 november dök Calle upp i ett väldigt kort klipp (2,5 minuter, ca 34 min in i programmet) i en i övrigt tyvärr ganska dålig och tendentiös dokumentär om sexmissbruk på TV3.

Calle i dokumentär om sexmissbruk
Calle utgör den enda motpolen mot de tröttsamma charlatanerna bakom Dysberoendekliniken, som får alldeles för mycket plats i det här programmet. Men denna lilla insats blev dock uppskattad av många, har vi förstått.

linje

September 2012 – AmeliaAmelia 2012

Än en gång Amelia! I en två sidors artikel tipsar Jennie om hur du kan andas dig till en orgasm, och hur du kan expandera dina sexuella upplevelser med andning. Inte så dumt.

Amelia 2012
linje

Augusti 2012 – DN Söndag
I DN Söndag 120805 kunde man läsa en fem sidor lång artikel i med rubriken ”Lust och längtan – vår nya folkrörelse”. Artikeln cirkulerar framför allt kring oss och våra kurser, samt Olle Waller och hans utbildningsarbete.
DN Söndag 2012
Det blev en mycket fin och djupgående artikel av Ulrika Bye, med tydligt seriös karaktär. Vi får förvisso alltid bra press, men det känns förstås lite extra bra att ”uppgradera”, som en vän till oss beskrev det – från kvällspress till DN.

DN Söndag 2012

linje

Augusti 2012 – Unter fremden Decken
I ett tyskt TV-program om sex fick vi göra en variant av vårt inslag i Fråga Olle-dokumentären från 2011. Produktionsbolaget i Berlin hade sett oss just på det program i Fråga Olle-dokumentären som vi medverkade i för ungefär ett år sedan, och de ville göra något liknande, i tysk version. Programmet visades i september 2012 på rikstäckande tysk TV.
Unter fremden Decken 2012

linje

LustJuni 2012 – Lust
Sexbutiken Martinshop laddar om och ger ut en kombinerad tidning och katalog, med namnet Lust, och Jennie blir både omslagsflicka och rådgivare i tidningen. Många bilder av Jennie, och många frågor och svar, uppblandat med produktinformation om Martinshops sortiment.

Nästa steg var att Martinshop satte ihop en panel med fyra personer som skulle svara på frågor om sex och relationer, i såväl magasinet som på Martinshops hemsida. Tanken var att du skulle kunna skriva till Martinshop, och få svar inom tre dagar. Tyvärr var det inte så väldigt många som skrev, så projektet lades ned efter ett år. Men vi fick bra betalt. 🙂
Lust

linje

Fråga Olle-dokumentärenNovember 2011 – Kanal 5 – Fråga Olle-dokumentären
Torsdagen den 10 november 2011 sändes det sjätte avsnittet i säsongens Fråga Olle-dokumentären, och temat för detta program var kurser för bättre sexliv.

Vi var med, förstås, och det handlade då om våra parkurser, specifikt Gudomlig Njutning. Mycket naket och sexigt var det i programmet. Härligt!

Fråga Olle-dokumentären
linje

Oktober 2011 – Radio P4 – Karlavagnen
Under en kvart blev jag intervjuad av Stina Wollter om Kärlekens 9 språk (det vi nu kallar Nio sätt att Älska), något som uppenbarligen har väckt en del nyfikenhet här och där.
Karlavagnen

linje

AmeliaApril 2011 – Amelia
En journalist på Amelia tog med sig sin man och gick en helgkurs med oss – Gudomlig Njutning. Det resulterade i en väldigt trevlig och positiv artikel i Amelia.

Du kan hitta en liten del av den större artikeln på Amelias hemsida, under rubriken ”Prova en sexkurs hemma!” – på den sidan får du 6 lusthöjande tips från oss.
Läs mer om denna artikel på TantraBlog »
Amelia 2011

linje

NakendiscotMars 2011 – Nakendiscot
Karin Isberg skriver självbiografiskt i sin bok ”Nakendiscot” om sin skilsmässa och personliga resa, i vilken en av våra kurser har haft en viktig roll.

En del i hennes utveckling är genom att gå på kurser – varav vår kurs Kärlek, Liv & Lust på Skeppsuddens Kursgård var en av dem. Karin deltog på vår kurs någon gång sommaren 2010, i samma veva som hon började skriva sin bok. Vi citeras och beskrivs flitigt i boken. Vi har fått andra namn, men det är ganska uppenbart vilka hon skildrar. Även titeln ”Nakendiscot” är för övrigt inspirerad av en av övningarna på våra kurser.

linje

Leva 2011Januari 2011 – Leva
En artikel om sex, kärlek och relation i vilken vi blir intervjuade.

Calle levererade även foton till artikeln.

linje

November 2010 – Trekant, NRK
NRK är Norges motsvarighet till SvT, och under hösten 2010 producerades programserien Trekant, en dokusåpa för ungdomar om sex, som blev 2010 års största snackis i norsk TV – och vi var med som en stor del av det första programmet.

Trekant, NRK 2010

Vi höll en minikurs i tantrisk andningsorgasm för en ung tjej som var en av tre huvudpersoner i en norsk dokusåpa om sex. En kul twist på programformatet var att alla tre deltagarna också skulle lära ut något till sina kompisar – den tjejen vi lärde ut energiorgasmen till förmedlade den informationen vidare till killen i trion – och det funkade fantastiskt bra!
Vår medverkan i detta norska TV-program gjorde så stora vågor att vi blev omskrivna i Aftonbladet också, vilket förstås bara är ännu mer gratisreklam.

Om Trekant i Aftonbladet 2010

Läs mer om detta på TantraBlog:
Trekant – sex i norsk TV – och vi är med, förstås! »


linje

Juni 2010 – P3 Nyheter
Calle blev intervjuad av Evelina Attervall på P3 Nyheter, om kärlek, sex och relationer. Grundfrågan var gällande RFSU:s årliga undersökning Kådiskollen – om folks syn på sexualitet i de nordiska länderna.
Då fick Calle förstås tillfälle att dela med sig av några av sina favorittips för ett bättre kärleksliv.

Läs mer om detta på TantraBlog!
Mer kärlekstips från sexpedagogen… »

linje

Vårt KungsholmenMaj 2010 – Vårt Kungsholmen
Calle och Jennie blev intervjuade av en reporter på Vårt Kungsholmen, utifrån det faktum att vi håller merdelen av våra kurser i en lokal på Kungsholmen (något som reportern uppenbarligen tagit reda på).

För att vara en så pass liten notis var den väldigt trevlig och välskriven.

Och – det är ju alltid trevligt att emellanåt få figurera i lokalpress också.
linje

Februari 2010 – TV8
Medverkan i TV-programmet Aschberg, ivrigt debatterande om RFSU och sexualupplysning, med Ebba Busch (KD) och en tokig kristen tant å ena sidan, Hanna Fridén och jag på den andra.
Aschberg, TV 8
Läs mer om detta på TantraBlog!
Sex, porr och naket, med Calle i radio och TV! »
linje

Februari 2010 – Sveriges Radio P1
Medverkan i debattprogrammet ”På nätet” om amatörporr på nätet. I studion fanns programledaren Johan Thorstenson, psykologen Madeleine Gauffin och jag – och på länk från Göteborg även sexbloggaren Hanna Jörgensen.
Sveriges Radio P1 2010
Läs mer om detta på TantraBlog!
Sex, porr och naket, med Calle i radio och TV! »

linje

Juli 2009 – Expressen TV
Medverkan i Expressen TV – som vanligt var vi mycket aktiva på Sveriges största sexfestival – Sexsibilityfestivalen. Expressen var där och filmade, bl.a. lite på min  kroppsmålningsworkshop.Sexsibilityfestivalen 2009, Expressen TV

Du kan läsa mer om Sexsibilityfestivalen 2009 på TantraBlog! »linje

Juli 2009 – Expressen
En artikel om våra kurser på Skeppsuddens kursgård, just då var det vår lekfulla kurs för både singlar och par – Kärlek, Liv & Lust. Huvudpersoner i artikeln var det lesbiska paret Emilia och Carolin.
Läs artikeln i Expressen:
Emilia och Carolin testade nakendans »
Läs mer om artikeln på TantraBlog! »

Expressen 2009linje

December 2008 – SvT
Medverkan i Halal-TV, intervju om sexualmoral. Programmet byggde på att tre unga muslimska tjejer intervjuade människor i olika sammanhang. I programmet, som handlade om islam och sexualitet, blev bland andra Calle och en kvinna från RFSU intervjuade.

Hahal-TV, SvT 2008

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog! »

linje
Cirkus Eros och andra erotiska berättelserAugusti 2008 – Calles bok utgiven
Cirkus Eros och andra erotiska berättelser – så fick den heta, Calles samling erotiska noveller som äntligen blivit en bok.

Denna vackra lilla bok med 18 noveller, de flesta tidigare publicerade i tidskriften Cupido, blev 2008 utgiven på Lind & Co, på deras erotiska label XStory. På samma förlag som Birgitta Stenberg och Ylva Franzén, med andra ord.

Läs mer på sidan om min bok! »linje
CUPIDO 2008Augusti 2008 – CUPIDO
Så var det dags igen för medverkan i den norska erotiska tidskriften Cupido. Även denna gång har Calle med några bilder i tidningen, men det är inte huvudsaken, även om detta nummer av Cupido i också publiceras i Danmark (varannat nummer av norska Cupido översättes till danska och distribueras i det sydliga grannlandet).

Det verkligt fina med detta nummer av Cupido är att det finns med en 8-sidors artikel om oss och våra kurser. Hanne Grasmo, en av Cupidos reportrar, var i under våren 2008 med på en av våra kurser, och detta resulterade i en mycket omfångsrik artikel om kursen, och den inverkan kursen hade på reportern och hennes man.

Du kan läsa Hannes artikel här på Cirkus Eros! »
CUPIDO 2008

linje

Expressen 2008Augusti 2008 – Expressen
I Expressen fick vi ett helt mittuppslag om vår grundkurs i kärlek, sex och relation för par – Gudomlig Njutning – i början av augusti, och det tycker vi förstås är oerhört roligt och trevligt. Som det inte var nog med det, så hamnade vi på löpsedlarna överallt också, samt en del av förstasidan, vilket i marknadsföringskretsar brukar beskrivas som en ”trippel”. Detta får nog sägas vara rekord i mediauppståndelse för vår del, även om vi har fått rätt mycket av den varan genom åren – i TV, tidningar och andra media.

Expressenartikeln har helt klart haft effekt – mängden kursanmälningar har helt klart ökat. Nu gäller det bara att se till att intresset hålles vid liv framöver.
Läs artikeln på Expressens hemsida »

Expressen 2008linje

Juli 2008 – Expressen
När det behövs sex och naket i media kan man alltid lita på Calle, verkar somliga tycka. När det skulle fotograferas ett älskande par på Kärsön, för att illustrera en artikel i en sommarserie om sex – ”Här har svenskar sex på stranden” – så var det mig de ringde upp, förstås.
Det ska nämnas att även modellerna till de härliga kärleksbilderna förmedlades av mig.
Läs artikeln på Expressens hemsida »

Expressen 2008

linje

Cupido 5/2008Maj 2008 – CUPIDO
Den norska erotiska tidskriften Cupido köpte till majnumret 2008 hela sju bilder av mig, varav en faktiskt fick pryda omslaget, något som känns väldigt bra. Bilderna kommer ur två kollektioner som även går att hitta här på Cirkus Eros – Naturälskare och Gosigt kärlekspar. Något som känns särskilt bra med att få bilder publicerade i Cupido, är att det var Cupido som fick mig att på allvar börja skriva erotiska noveller, särskilt då under den tid Cupido fanns i Sverige, i början av 1990-talet.

Även denna hemsida, Cirkus Eros, är ett resultat av mitt samarbete med Cupido, liksom min bok ”Cirkus Eros och andra erotiska berättelser” – så nu blir cirkeln sluten.

linje

April 2008 – SvT Opinion, SvT Debatt
Med anledning av en sexualfientlig debattartikel i Expressen – ”Vi har reducerats till utbytbara sexleksaker” – av kristdemokraten Charlotta Levay, fick jag i uppdrag att skriva en svarsartikel till SvT Opinion, vilket också ledde till att jag samma dag som min svarsartikel publicerades även blev inbjuden till panelen i SvT Debatt.

SvT Debatt, 2008

Där var holmgången regel, och vågorna gick höga, eftersom dynggrepssluggern Janne Josefsson nu inte är de fina nyansernas man. Man skulle utan att överdriva kunna påstå att han har nått sin inkompetensnivå. Så fort debattörerna fick upp diskussionen på en vettig nivå, drog Janne Josefsson ner den till kloaknivå. Han vara oförskämd och plump, och skulle prompt trycka till folk med grova antydningar och trams.

Men slutresultatet får ändå sägas vara efter omständigheterna gott, och jag fick många positiva kommentarer efteråt. Direktsänd debatt i TV är alltid nån slags gladiatorspel, och det måste man vara beredd på.
Du kan läsa mer om detta på TantraBlog »

linje

April 2008 – Sexuellt, ZTV
I första avsnittet av ZTV:s serie Sexuellt, med underrubriken ”Jakten på det perfekta ligget”, fick vi besök av reportern Nisse Edwall, och blev intervjuade. Jennie gav coaching och tips, och det dansades till djembetrumma.
Inte så djupgående, men det kan man förstås inte vänta sig av ZTV. Kul ändå.

Sexuellt 2008

linje

GirlsCorner 2007Juli 2007 – GirlsCorner.nu
Ylva-Maria Thompson intervjuade Calle och Jennie inför deras första parkurs sommaren 2004, och 2005 även ett par som gått parkursen.
Nu blev det en tredje intervju, denna gång med enbart Jennie, inför starten av deras nya kurs för både singlar och par – Kärlek, Liv & Lust.

Läs artikeln här på Cirkus Eros!
Jennie Rehbinder – Erotikpedagog och fotograf »

linje

Hösten 2006, samt februari 2007 – Kanal Lokal
Vid tre tillfällen under hösten 2006, samt vid ett tillfälle i februari 2007 deltog Calle i Lokal-TV-kanalen Kanal Lokal i Stockholm, för att prata om sex ur olika synvinklar.
Calle var uppenbarligen populär, som fick komma tillbaka flera gånger…
Kanal Lokal 2006linje

Expressen 2006Juli 2006 – Expressen
På grund av en sensationsartikel i Expressen, om människor som träffas för att ha sex på badstränder blev Jennie tillfrågad om hon kunde skriva en svarsartikel till dagen efter (fredagen den 21 juli). Det var inte en lätt sak, eftersom vi var på Ängsbackafestivalen, och samma eftermiddag höll vi en workshop med temat Sacred Sex. Men en artikel blev det, trots att det var extremt bråttom och rätt så stressigt.
Läs Jennies artikel i Expressen:
Döda inte glädjen i Mellbystrand »

linje

Maj 2006 – SvT Debatt
Den 23 maj deltog Calle i SvT Debatt för första gången (det har blivit många gånger efter det – i skrivande stund tio gånger…), för att diskutera en utredning som beskriver ungdomars sexualvanor, och naturligtvis var Calle ensam sexliberal i hönsgården. Debatten var het, och vågorna gick emellanåt höga.
SvT Debattlinje

April 2006 – Big Brother, TV 5
Söndagen den 23 april blev Calle tillsammans med en norsk sexolog inbjuden till Big Brother för att figurera som expert på sex, eller erotikpedagog, eftersom det denna säsong varit mer sex i rutan än någonsin.Big Brother, TV 5, 2006linje

Sex på schemat, TV4 2006Februari 2006 – TV4
Så kom då äntligen det program som spelades in redan i maj 2005, och sedan fått vänta länge och väl på det rätta tillfället – Sex på schemat. Programmet handlade om att lära sig om sex, och medverkande var vi, samt kursledarna för en tantrakurs på Hällungen, samt Ylva Franzén, förstås. Det blev enligt vår mening ett himla bra program som vi kan känna oss stolta över att ha medverkat i.
Det kom även en repris på TV 4+ senare under våren (och det har gått i repris flera gånger sen, har vi förstått).

Sex på schemat, TV4 2006

linje

IVAN 2005December 2005 – IVAN
Till en helt ny tidskrift med namnet IVAN fick vi två uppdrag:
Å ena sidan skulle vi båda skriva texter till en sida med tips om kärlek, sex och relationer – ”FRÅGA CALLE & JENNIE”.

Dessutom fick Jennie fotouppdrag av tidningen – att göra några uppslag med en snygg dansös. Och så blev det. Tyvärr blev just denna tidning inte särskilt långlivad. Två nummer, sedan lades den ned. IVAN 2005IVAN 2005linje

Amelia 2005November 2005 – Amelia
I novembernumret av Amelia 2005 fick Jennie i uppdrag att ge goda råd till en artikel som handlade om hur man kan leka fram lusten i en relation. Hella Mörner skrev artikeln, och var stylist för fotograferingen – och Jennie var dessutom med som instruktör vid samma fotosession. Walter Hirsch fotograferade.Amelia 2005linje

Tara 2005Oktober 2005 – Tara
Tidskriften Tara fyllde fem år, och hade temat ”Alla goda ting är… 5”. På dessa sidor kunde man läsa en mängd olika personers 5 förslag, om allt från böcker man måste läsa, sätt att vänja sig vid stringtrosor, platser att se innan man dör, etc.

Vi fick förstås skriva ”Fem bra förförelseknep när du vill ha sex”, samt ”Fem bortförklaringar när du inte vill ha sex”. Rätt ytligt egentligen, men kul.

Tara 2005

linje

September-oktober 2005 – Expressen

Expressen Hallå! 2005Journalisten Annika Sundbaum-Melin och hennes likaledes skrivande, dåvarande man Henrik Kolbjér gick vår kärlekskurs för par; ”Gudomlig Njutning – Hängivenhetens Konst”.

Detta resulterade i något så fantastiskt som en hel artikelserie i tre delar, som publicerades tre söndagar i rad, i Expressens söndagsbilaga Hallå!, under september och oktober månad. Bättre gratisreklam kan man svårligen få. Trevliga artiklar blev det också.

Rubrikerna för artiklarna löd som följer:
• Del 1: ”Om ni inte blir kåta har vi misslyckats…”
• Del 2: ”Dags för orgasm inför andra par…”
• Del 3: Examen i sexskolan: ”Vi har blivit kåtare och snällare”

Expressen Hallå! 2005linje

Aftonbladet 2005September 2005 – Aftonbladet
I Aftonbladet publicerades i september en lagom spekulativ artikel om att TV4 ska satsa på program om sex – det säljer ju alltid ett och annat lösnummer.
I artikeln omskrevs då förstås även den dokumentären som vi är med i, om sexkurser.

linje

Expressen Hallå! 2005 - om Kama SutraAugusti 2005 – Expressen Hallå!
Calle och Jennie blir intervjuade om Kama Sutra i Expressens helgbilaga Hallå!
I denna artikel ger Calle och Jennie ett antal fina kärlekstips, och betygsätter även ett antal samlagsställningar ur en ny bok i ämnet.

Calle & Jennie i Expressen 2005

Läs artikeln i Expressen – Så har du sex i flera timmar! »linje

April och juni 2005 – GirlsCorner & Spray Erotik – igen!
GirlsCorner & Spray Erotik 2005Åter igen är det Ylva Maria Thompson som intervjuar, fast denna gång ett par som gått Calles & Jennies parkurs Gudomlig Njutning.

Detta resulterade i en lång och rolig intervju med Annika och Knutte, som har gått på sexkurs med Calle & Jennie, och som för en gångs skull fick Ylva Maria helt tyst – hon fick inte en syl i vädret! Annika och Knutte var så exalterade att de pratade i mun på varandra oupphörligen, och gav inget utrymme alls för Ylva Maria att ställa frågor. Så kan det gå.

Intervjun publicerades även denna gång på två hemsidor:
SpraySex och GirlsCorner.nu
Läs hela intervjun här på Cirkus Eros!  »

linje

April 2005 – Aftonbladet söndag
Calle blir intervjuad och skriver om polyamori i Aftonbladet.

April 2005 - Aftonbladet söndaglinje

Amelia 2004Oktober 2004 – Amelia
I oktobernumret av Amelia var temat naket. I temat ingick ett antal artiklar om olika personer som hanterar fysisk nakenhet i arbetet – en massör, en som jobbar på nudistläger, en som ger behandlingar med s.k. brasiliansk vaxning – och så Jennie, i egenskap av sexpedagog.

linje

Juli 2004 – GirlsCorner & SpraySex
GirlsCorner & SpraySexYlva-Maria Thompson intervjuade Calle och Jennie inför deras första parkurs sommaren 2004 – allra första gången för kursen Gudomlig Njutning.

Detta resulterade i en lång och rolig intervju som publicerades på två hemsidor: SpraySex och GirlsCorner.nu – med titeln ”Calle och Jennie – Gudomliga Njutare!”
Läs hela intervjun på Cirkus Eros! »

linje

Trekant, NRK 2010

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser