Allmän info om kursen

Yab Yum

Redan när vi träffades och blev förälskade i varandra, våren 2001, insåg vi att vi hade väldigt många gemensamma visioner och drömmar. En av dem var just att dela med oss av inspiration, erfarenhet och kunskap om sex, kärlek och intimitet, kanske i formatet av en kurs. Det tog bara tre år innan det blev verklighet, och detta utvecklades snart till att bli vår huvudsakliga verksamhet, vilket det alltså fortfarande är.

Dessa erfarenheter och kunskaper har förstås ökat – vi har samlat på oss en hel del genom åren. Förutom att vi har lärt oss väldigt mycket på att hålla kurser, så har vi också ständigt gått andras kurser, läst sexologisk litteratur, prövat, utforskat och utvecklat vår verksamhet.

I denna kurs behandlar vi alla nivåer av positiva uttryck för mänsklig sexualitet – på såväl fysisk, emotionell, mental som andlig nivå. Vi varvar teori med praktik och samtal, och visar konkret hur ni kan bli bättre på kärlek, och njuta mycket mer av livet, er själva och varandra.

Väldigt mycket av det vi lär ut går att hitta i den gamla tantriska traditionen. Vi vill dock inte begränsa oss till en specifik tradition från en viss kultur, och låter oss gärna inspireras av, och använder en mängd olika övningar och tekniker, både nya och gamla, egna och andras – från Kama Sutra, Tao, Quodoushka, BDSM och en mängd andra kunskapsvägar och erfarenheter – och det inbegriper förstås även helt nya och moderna vetenskapliga rön, insikter och tekniker.

Vi öppnar även upp för förståelsen att sex inte bara är ett redskap för njutning – när tilliten och intimiteten har nått en större djup, kan sex vara helande, katalyserande för personliga processer, andligt och själsligt utvecklande, samt enormt relationsstärkande.

Vi utgår från att ett väl fungerande kärleksliv med dynamiskt sex är hälsosamt, kreativt, kärleksbefrämjande och relationsstärkande, samt att det höjer varje människas livskvalitet.

Linje

”Tack för en mycket stimulerande och rolig helg! Ni är fantastiska. Snacka om att lämna många hjärnspöken bakom sig efter denna härliga helg!

Det här är en kurs som alla bör gå, oavsett om man har ett fantastiskt sexliv eller inte. Vi lärde oss massor!

När vi kom hem sent på kvällen efter kursen så hade vi så mycket lust att vi genast satte igång och tränade!”

Läs många fler sköna kommentarer från tidigare kursdeltagare!

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Spara

Annonser