Aktuella kursdatum

kalenderbanner_584x100

2019:
• 25 – 27 januari 2019
(platser kvar)
• 22 – 24 februari 2019
(platser kvar)
• 8 – 10 mars 2019
(platser kvar)
• 3 – 5 maj 2019
(platser kvar)

Linje

In English:
• No booked dates
Read more on the website for The Art of Devotion! »

Linje

Vi har hållit denna kurs snart 100 gånger sedan starten 2004, med sammanlagt mer än 1.100 deltagare. De senaste åren har vi kommit att hålla i snitt en grundkurs i månaden, som regel med ett sommaruppehåll. Med andra ord finns det vanligen åtminstone 7-8 tillfällen per år som du och din käresta kan ta del av vår omåttligt uppskattade och populära kurs.

Som regel håller vi dessa kurser i Stockholm. För ett antal år sedan höll vi kursen Gudomlig Njutning i Oslo två gånger, men det var undantag från regeln. Vi bor i Stockholm, och har en väl fungerande rutin gällande de lokaler vi hyr in oss i.
De allra flesta av våra kursdeltagare bor inte i Stockholm, men reser hit från hela Sverige – samt även från Norge, Danmark och Finland – så det geografiska avståndet verkar sällan vara ett hinder. Det är också många som tycker att det är skönt att komma hemifrån och ha en liten kärlekssemester i Stockholm.

Vi håller även dagkurser för enskilda par. Du kan läsa mer om dessa specialdesignade kurser på sidan Kurs för ett par. »

Linje

Beställ gärna vårt fina kärleksbrev för löpande information! »

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Spara

Annonser